Автор: Дахер Дахер, Фейсбук Следвайте Гласове в ТелеграмНяма трибунал за войната

...
Автор: Дахер Дахер, Фейсбук Следвайте Гласове в ТелеграмНяма трибунал за войната
Коментари Харесай

За стотиците престъпления на САЩ няма трибунали, но осъждат Путин по скалъпени обвинения. Светът няма дълго да търпи това потресаващо малоумие

Автор: Дахер Дахер, Facebook Следвайте " Гласове " в Телеграм

Няма арбитражен съд за войната в Ирак, където починаха над 1 милион въз основата на лъжливи обвинявания. Няма интернационален арбитражен съд за американски бойци, които изнасилиха 14 годишно момиче и го убиха дружно със сестричето му и цялото му семейство. Няма интернационален арбитражен съд и за пандиза Абу Грейб, където са били брутално бити и изнасилвани мъже и дами, след което карани да си изпият урината и фекалиите.

Няма арбитражен съд за канадските бойци, които отвличат 16 годишното сомалийско момче Шидане Ароне, пребиват го с пръти и го горят с цигари, след което грубо го убиват. Това е единствено напълно дребна част от хилядите други прикрити случаи, излезли нескрито поради приключване на информация от други бойци. Наказанията са минимални да 1-2 години, що се касае за пред медиите.

Няма арбитражен съд и за С.Арабия, които с бомба избиват 50 деца в рейс. Няма арбитражен съд за американските дронове, които избиха 7 деца и цяло семейство в Кабул единствено преди година, нито следствие на изнесени сведения от някогашни чиновници, че 90% от жертви на американските дронове са почтени цевилни. Включително и избити от цели сватби.

Няма арбитражен съд за Израел и убийството примерно на християнската журналистка Ширийн Абу Акле, потвърдено и целеустремено убита от израелските сили, или пък за американката Рейчъл Кори, която бе прегазена преднамерено и брутално от булдозер, при неин митинг против рушенето на палестински домове. Както и на отчетите за разполагаем апартейд от даже американската Амнести интернешънъл.

Няма трибунали за Франция и издевателствата им в Мали и Нигер, и то освен там.

Точно през днешния ден излезе и публикация в Гардиън на иракчанка, която споделя, че иракчаните са оживели от Садам, само че американската инвазия е това, което е разрушитело живота им (https://www.theguardian.com/…/iraqis-saddam-hussein-us…).

Но кой осъждат? Путин. И то не за военните дейности в Украйна, обвиняване, което бе спряно от Съединени американски щати с цел да не попаднат техните изроди, поради безбройните доказателства, а тъй като е пренесъл бомбардираните от украинците деца от Донбас в Русия. Били " отвлечени и преобучавани " в скалъпени и изсмукани от пръстите обвинявания.

Това е потресаващо безумие, от което ще получат оргазми нашите атлантически комсомолци, послушници на новата международна, тоталитарна тирания. Дори да съм най-шизофречния русофоб (заменете с антисемит за противоположен ефект), то щях да виждам двойните стандарти и безумство. Светът няма по какъв начин да търпи това дълго. Срещите сред Иран и ОАЕ, Иран и С.Арабия, почервяването на Ю. Америка и надигането на Африка демонстрират това. Обаче нашите вместо дипломация си мислят, че цели епохи ще ръководят с бич и рекет.

Ходи го изясни на тъпоумно паветно говедо с изцъклен от завист взор и програмирано държание, който вижда единствено съветски сътрудници и врагове на народа. Сам си вяврва, че е богопомазан. Консуматор. Как да му бъде обяснено, че има и по-интелигентен, печеливш и анемичен метод за всички.

Не, дай му да крещи и упреква всички в близост, самичък да си има вяра, че е от висшата раса и би трябвало да се бори със злото.

То това е изверг с искания за ангел. Без да си отваря устата към този момент знаеш дори кои филми ще хареса. Които са му наредили да хареса. Дори в него апогеят да е слагане на пластмасови неща в задника и да се плескат по лицата с дилдота, въпреки и с квантови, диференциални, мултивселенни и още какви ли не комплицирани за тях думички.

 

 

 

 

 

Oh, wait.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР